Šta radimo?

Škola streličarstva

Da li ste oduvek želeli da naučite da ispaljujete dve strele odjednom? Možda da skidate strelom jabuku sa glave svog druga? Da otimate od bogatih i delite siromašnima?

E, pa u tom slučaju ste na pogrešnom mestu.

Međutim, ako vas interesuje veština streličarstva i želite da se oprobate  i nešto naučite o svemu tome, onda nema nikakvih problema jer ste na pravom mestu!

Beogradski streličarski klub od svog osnivanja organizuje kurseve streličarstva i do sada je imao devet uspešno završenih škola kroz koje je prošlo više od 300 polaznika. Imamo visoko kvalifikovane trenere i jedinog trenera sa međunarodnom licencom u Beogradu, koji odlično prenose svoje znanje polaznicima postepenim i sistematskim načinom rada.

Obuka je organizovana u vidu kursa od unapred određenog broja časova, za vreme kojih se polaznici upoznaju sa streličarstvom, polazeći od osnova, preko usvajanja svih elemenata ove veštine, da bi na kraju svaki polaznik bio potpuno osposobljen da rukuje lukom. Klub poseduje opremu na kojoj se vrši obuka, tako da vam je potrebna samo dobra volja – nije bitno da li ste veliki ili mali, muško ili žensko, stari ili mladi, beli, crni ili zeleni, dođite i probajte.

Info: BSK škola streličarstva traje četiri vikenda, subotom i nedeljom po dva sata u popodnevnim časovima. Održava se uvek na terenu FK Trudbenik na Zvezdari. Sva oprema za školu je oprema kluba i polaznici ne treba da nabavljaju nikakvu opremu. Odluku o ceni svake škole neposredno pre početka škole donosi UO Kluba. Sve informacije o školi i o streličarstvu uopšte, polaznici dobijaju na neobaveznom, informativnom sastanku na koji će sve zainteresovane pozvati trener Kluba neposredno pre održavanja škole. Informacija o sastanku i početku škole će takođe biti na našem sajtu. Ako želite dodatne informacije slobodno pošaljite e-mail na contact@bskarchery.com.

Team building

  • BSK je prvi u Beogradu počeo sa realizacijom team building aktivnosti i do sada stekao višegodišnje iskustvo i reputaciju pouzdanog saradnika.
  • Zahvaljujući dobroj organizaciji, velikom broju školovanih instruktora, trenera i međunarodno licenciranog trenera od strane Evropske streličarske federacije, do sada smo uspešno ostvarivali team building aktivnosti u grupama i preko 150 članova. Sa nama je team building uvek maštovit, kreativan, originalan i nadasve zabavan, ali i profesionalno sproveden, garantujući potpunu bezbednost svih učesnika.
  • Naši instruktori aktivno govore nekoliko stranih jezika, što je od presudnog značaja kada su u pitanju strane kompanije ili međunarodni seminari u našoj zemlji koji svoje redovne programe upotpunjuju team buildingom.
  • Do sada smo na ovom polju uspešno sarađivali sa mnogim firmama kao što su British-American Tobacco, Gorenje, Meridian Banka, Telenor, General Electric, SDT Group, Nordeus, Microsoft i mnogi drugi.

Odluka o tome gde će se aktivnosti odvijati uvek je prema želji klijenata, ali ukoliko nemate plan, javite se – imamo dobre ideje za vas.

Promocije

  • Beogradski streličarski klub aktivno učestvuje u svim sportsko-promotivnim manifestacijama od značaja za grad Beograd i Srbiju i veoma originalno i atraktivno predstavlja naš sport.
  • Do sada smo organizovali promocije streličarstva na Beer Festu, Beogradskom maratonu i nekoliko puta na Sport Festu. Rado se odazivamo na sve pozive za ovakve i slične manifestacije – zovite nas
  • Takođe smo organizovali jedini profesionalni streličarski turnir u našoj zemlji pod pokroviteljstvom opštine Stari grad.
strelica
Dobrodošli strelica strelica Dobrodošli

Dobrodošli na sajt Beogradskog streličarskog kluba. Pozivamo vas da razgledate okolo, informišete se o dešavanjima u našem klubu, predstojećim turnirima i streličarstvu u našoj zemlji.

Imamo samo jedno upozorenje: pazite se pobesnelih veverica!